HANDELSBETINGELSER FOR MYBODYCARE.DK

Levering

Varerne leveres med GLS indenfor 3-4 arbejdsdage, dog med forbehold for udsolgte varer.

My Body Care kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS.

Levering til Færøerne, Grønland og udlandet kan ske mod et portotillæg. (kontakt os for oplysning om pris på tillæg) Ved levering udenfor Danmark skal påregnes ekstra leveringstid.

Leveringsomkostninger

Vore ekspeditions og leveringsomkostninger har ved levering i Danmark en fast pris på 49,00 kroner uanset ordrestørrelse.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varer, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du dog selv afholde. For praktiske detaljer – se punktet ”Reklamation og varereturnering”.

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

MyBodyCare v/ Armani Trading ApS

Roskildevej 16

4030 Tune

info@mybodycare.dk

Tlf. 29665036

Varereturnering foregår til vort lager på denne adresse,

MyBodyCare

C/O Armani Trading ApS

Roskildevej 16

4030 Tune

bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.  

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og vi har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.

Ansvar og sprog vedrørende website og service

MyBodyCare kan ikke garantere, at websitet til enhver tid er fejlfrit og i drift.

Kontakt til MyBodyCare kan ske på Engelsk eller Dansk.